خرید مربا فله ای از شرکت مهرآراد امکان پذیر می باشد. شرکت مهرآراد انواع مرباهای خوش طعم مانندمربا آلبالو، مربا هویج و دیگر مرباها و همچنین انواع مارمالاد را به صورت فله ای به فروش می رساند.
برای اطلاع از قیمت مربا و مارمالاد با ما تماس بگیرید.
چگونه مربا شکرک نزند؟
ممکن است برای شما هم اتفاق افتاده باشد که مربای پخته شده توسط شما پس از خنک شدن یا پس از چندی شکرک بزند.
اصلا چرا مربا شکرک میزند و چه کار کنیم تا مربا شکرک نزند؟
با ما همراه باشید تا پاسخ این سوال خود را دریافت کنید.
شکرک زدن مربا به علت شکر بیش از حد مرباست! وقتی آب مربا بیش از مقدار توانایی خود شکر جذب کند، این شکر اضافی مربا متبلور شده و از مربا خارج می شود. برای اینکه مربا شکرک نزند باید شکر آن، به اندازه باشد. یعنی در ابتدا مقدار بیش از حد شکر نریزیم و هم اینکه مربا را بیش از حد نجوشانیم تا آب مربا تبخیر شده و دوباره اندازه شکر نسبت به اندازه آب مربا از اعتدال خارج شود.
نکته دوم اینکه داخل مربا مقداری ترشی اضافه کنیم. این ترشی می تواند آبلیمو، جوهر لیمو، جوهر انگور یا مخلوطی از جوهر لیمو و جوهر انگور باشد.
البته باید توجه کرد که ترشی بیش از حد اضافه نشود که طعم مربا تغییر کند!
شرکت مهرآراد با فروش انواع مرباهای خوش طعم ایرانی در خدمت شماست! برای خرید مربا فله با ما تماس بگیرید! می توانید امتحان کنید!
منبع: مربا ایران