مربای توت سفید برای فروش در بازار تولید شده و در فصل خود ارائه می گردد.
برای تهیه مربا از توت سفید، لازم است که از شکر هم استفاده نمود و شیرینی بالای این میوه مانعی برای به کار بردن شکر نیست. بعلاوه مصرف شکر می تواند رنگ این محصول را نیز به سمت روشن تر متمایل کند و ظاهری مرغوبتر را به مربای توت سفید ببخشد.
همواره برای جلوگیری از کپک زدن و داشتن رنگی با جلوه بالا استفاده نمودن ار جوهر لیمو نیز باید در دستور کار قرار گیرد. لذا شاهد این هستیم که جزو ترکیبات موجود در مربای توت سفید، جوهر لیمو نیز وجود دارد و سلامت بیشتری را نتیجه می دهد.
منبع: مربا ایران